Bruiloften, partijen, recepties, etc

Home / Arrangementen / Bruiloften, partijen, recepties, etc

 

 

  • Professionele bediening
  • Prachtig uitzicht over het water
  • Ruime parkeerplaats
  • Ruim terras
  • Aanwezig speeltuin en sportveld

Het organiseren van een feest kan behoorlijk stressvol zijn. Wij nemen u graag die zorg uit handen zodat u op uw eigen feest zelf ook kan genieten! Wij zorgen met onze professionele bediening en culinaire hapjes dat het u aan niets ontbreekt.

 

De bijzondere ligging aan het water in combinatie met de zeer ruime parkeergelegenheid zorgen ervoor dat deze locatie zich uitstekend leent voor evenementen zoals bruiloften, verjaardagen, bedrijfsborrels etc.

 

Wij beschikken over alle materialen zoals partytenten en heaters, om ook bij minder goede weersomstandigheden het terras comfortabel aan te kleden.

 

Ieder feest is uniek en bij elk evenement zijn er speciale wensen. Daarom willen wij u uitnodigen om eens bij ons binnen te komen zodat we deze wensen samen met u kunnen doornemen.

 

Meer informatie?

Uw aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend. Wij reageren binnen 24 uur. Fatal error: Call to undefined function gravity_form() in /var/www/vhosts/eetcafedewoerd.nl/httpdocs/wp-content/themes/woerd/single-arrangementen.php on line 49